Izberi kategorijo

brezplačna dostava nad 50 eur

Pop It fidget, igrača, ki je obnorela splet!

Pop It fidget, igrača, ki je obnorela splet!

Pop It fidget, igrača, ki je obnorela splet!

 

Uporabnike TikToka je obnorela nova igrača, Pop it fidget! Gre za antistresno igračo, podobno pokanju mehurčkov, nad katero se navdušujejo tako otroci kot odrasli. In zdaj jo lahko naročite tudi v naši spletni trgovini!

 

Se spominte zabave ob pokanju mehurčkaste folje?

No, Pop it fidget je igrača, ki deluje na podobnem principu kot mehurčkasta folja, le da ko mehurček enkrat počite, ga lahko postavite nazaj in to delate v nedogled. Na eni strani je Pop It didatktična igrača, ki krajša čas, spodbuja razmišljanje in daje neskončne možnosti igranja, po drugi strani pa je antistresni pripomoček, ki pomaga pomiriti živčke pred testom, nastopom ali sestankom. Igrača ni priljubljena samo med otroci in mladostniki, tudi odrasli uživajo v sproščujočem občutku pokanja mehurčkov. Je nepogrešljiv pripomoček v vsaki otroški sobi, pisarni in torbi pomembnimi nastopi in dogodki. Izdelana je iz mehkega silikona, na voljo v različnih oblikah in barvah ter ravno pravšnje velikosti, da jo lahko vzamete s seboj kamorkoli!

 

Ideje za zabavo s Pop it Fidget

S Pop It se zabava nikoli ne konča. Ko popokate vse mehurčke, podlogo preprosto obrnite in igrajte znova! Pripomoček je vododporen in enostaven za čiščenje pod tekočo vodo. Uporabite ga lahko kot igro za enega ali več igralcev. Le nekaj predlogov, kaj vse lahko počnete z Pop it:

 

  • samostojno pokanje mehurčkov – antistresna terapija in pomirjanje živcev pokanju mehurčkov
  • družabne igre – s prijateljem lahko izmenično pokata mehurčke in si zraven izmušljujeta pravila, na primer kateri prvi pride na drugo stran, kateri z enim prstom popoka več mehurčkov, kateri bo pritisnil zadnji mehurček ...
  • pop it in frnikole – če igrači dodaš frnikole, se ti odpre popolnoma nova dimezija iger, npr. z ugotavljanjem, koliko mehurčkov je do nje, križec krožec, štiri v vrsto ...
  • frizbi – pop it je izdelan iz mehke plastike in ga lahko uporabljaš tudi kot frizbi
  • model za led – v igračo nalij vodo, daj v zmrzovalnik in ustvari pop ledene kocke
  • podstavek za kozarec – igračo lahko uporabiš za podstavek za kozarec

 

Pa veliko zabavnih trenutkov vam želimo!

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktivnosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih