Izberi kategorijo

brezplačna dostava nad 50 eur

Otroška oblačila, katerih nakupa ne boste obžalovali

Otroška oblačila, katerih nakupa ne boste obžalovali

Otroška oblačila, katerih nakupa ne boste obžalovali

 

So otroška oblačila, ki so nepogrešljiva in nujna za otroka in so otroška oblačila, za katera morda sploh ne veste, da obstajajo, vendar ko jih enkrat začnete uporabljati, si ne morete več predstavljati starševstva brez njih. V nadaljevanju vam razkrivamo nekaj takšnih otroških oblačil, katerih nakupa zagotovo ne boste obžalovali.

 

Oblačila za dež

Oblačila za dež so verjetno ena najbolj nepogrešljivih oblačil za otroka. V mislih imamo predvsem otroške pelerine, dežne hlače in dežne škornje, prav pa vam bodo prišle tudi dežne gamaše in nogavice. Prednost dežnih pelerin Playshoes je ta, da so zasnovane tako, da jih ob slabem vremenu lahko malčki nosijo kot samostojno vrhnje oblačilo. Za večje otroke in šolarje pa je zložljiva dežna jakna, dežnik in dežna zaščita za torbo obvezen del šolskih potrebščin v nahrbtniku. 

>> Poglej ponudbo otroških oblačil za dež

 

Nepremočljiv slinček z rokavi

Se tudi pri vas dogaja, da se med hranjenjem več hrane znajde na oblačilih in tleh kot v otrokovih ustih? Pri tem, koliko poje vaš malček vam težko pomagamo, lahko pa vam pomagamo z manjšim kupom umazanega perila. V naši ponudbi so vam na voljo klasični otroški slinčki, ki so nepogrešljiv pripomoček vsake mamice med hranjenjem, vendar kar je res navdušujoče, pa so otroški slinčki z dolgimi rokavi Playshoes. Ti so izdelani tako, da popolnoma zaščitjo oblačila, da jih je enostavno obleči in zapeti na hrbtu ter da jih lahko enostavno operete v pralnem stroju.

>> Poglej ponudbo otroških slinčkov

 

Ščitniki za kolena

Ko se otroci začnejo plaziti, jih nič ne ustavi pri raziskovanju sveta. Ker je plazenje po vseh štirih naporno za otroška kolena, jim omislite posebne otroške ščitnike, s katerimi bo raziskovanje bolj udobno. Ščitniki za kolena Playshoes so mehki in udobni ter ne polzijo iz nogic. Veliko mamice je tudi pohvalilo izdelek, saj imajo od uporabe ščitnikov dalje manj hlač z luknjami na kolenih.   

>> Poglej ponudbo ščitnikov za kolena

 

Naramnice za hlače

Otroške številke oblačil so standardnih velikosti, medtem ko otroci niso. Velikokrat se zgodi, da so jim hlače po dolžini prav, vendar preširoke v pasu. Ali pa so jim v pasu prav, vendar jim zlezjo čez rit, ko se priklonijo ali plazijo po kolenih. Za takšne situacije obstaja rešitev, ki smo jo pogosto uporabljali tudi sami, ko smo bili še otroci – otroške naramnice. Otroške naramnice Playshoes so izdelane iz elastičnega materiala, pripenjajo se s simpatičnimi zaponkami in so na voljo v različnih barvah in motivih za fantke in punčke.

>> Poglej ponudbo otroških naramnic

 

Kopalni plašči

Marsikateri otrok ne mara kopanja, vendar ne zaradi vode, temveč zaradi neprijetnega občutka hladu, ko stopijo iz tople vode na hladnejši zrak. Da bo ta šok čimmanjši, otroka hitro ovijte v kopalni plašček iz frotirja, ki bo poleg vpijanja vlage in sušenja kože otroka tudi prijetno pogrel. Kopalni plašči pa niso praktični samo pri večernem kopanju, temveč jih boste s seboj vzeli tudi v toplice in na plažo. Še posebej, ko pripeka vroče sonce ali zapiha hladnejši veter, je kopalni plašč ali pončo odlična zaščita.

>> Poglej ponudbo otroških kopalnih plaščev

 

Zaščitna oblačila za ustvarjanje

Otroška domišljija ne pozna meja, žal pa velikokrat tudi ne meja ustvarjalne površine. V kolikor ne želite, da je vaš malček ves popacan, ko v roke prime flomastre, plastelin ali vodene barvice, so zaščitne majice za risanje odlična rešitev. Zasnovane so tako, da jih je enostavno obleči čez oblačila, z enostavnim zapenjanjem na hrbtu. Izdelane so izdelane iz kakovostnega materiala, ki odbija mokre delce, ko so umazana, pa jih enostavno sperete pod vodo ali operete v pralnem stroju. Zaščitne majice za risanje so nepogrešljiv dodatek že marsikaterega vrtca, in morda ni slaba ideja, če jo omisliš tudi svojemu malčku.

>> Poglej ponudbo zaščitnih oblačil za ustvarjanje

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktivnosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih